Εταιρία

 

Αγαπητοί φίλοι,

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο website μας.

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να σας συστηθούμε:


Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του.

Διαθέτουμε στο κατάστημά μας μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών  αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

Ελπίζουμε κατά την περιήγησή σας να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς πάνω απ’ όλα προτείνουμε το βιβλίο! Το βιβλίο το διαβάζετε και το ξαναδιαβάζετε, το διαβάζουν οι δικοί σας και διατηρεί ακέραια την αξία του για πάντα. 

Οι Αρχές μας

Οι αρχές στις οποίες στηριζόμαστε και αναπτυσσόμαστε, έχουν σαν επίκεντρο τον πελάτη 

Με τιμιότητα, ακεραιότητα, εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και σεβασμό στους πελάτες, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης, καταφέρνοντας να χτίζουμε μεταξύ μας σχέσεις εμπιστοσύνης.