Τρόποι Πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή Μετρητοίς και παραλαβή σε ένα από τα καταστήματα μας
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.vivliopoleio.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.
Vivliopoleio : Διεύθυνση , Αθήνα

2. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε
Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η αποστολή της παραγγελίας σας στην Αθήνα γίνεται δωρεάν στον χώρο σας εντός 1-2 εργασίμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (παραλαβή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης) και ισχύει μόνο για παραγγελίες με ελάχιστο ποσό τα 20,00 ευρώ.
Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:
Mε υπηρεσία ταχυμεταφορών. Τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€ (εξαιρούνται τα ογκώδη ή βαριά δέματα. Σ αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης μαζί σας).

3. Με πιστωτική κάρτα VISA , MASTERCARD, που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα
Κατά την διαδικασία πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και έπειτα τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρόν για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα που κάνετε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN :

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN :

Δικαιούχος λογαριασμών:


Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο 210-1234567 ή με email στο info@vivliopoleio.gr το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου και είναι αυτός που αναφέρεται στην ανωτέρω ενότητα 2.)